Fredag d. 19 august

Gade Cup 2022

Så vi fik afviklet og afgjort gadefodbold anno 2022, som er en del af kulturugen i Nors.

Diget/Skellet, Norsvej, Nellikevej, Dalen, Ranselvej, Hegnet, Vendbjerg og Frydebovej havde alle fået samlet hver deres hold, og var klar til at dyste om, hvem der har byens bedste fodboldhold.

gade-cup-2022-nbk-9

Efter de indledende puljekampe stod den ene semifinale imellem Nellikevej og Hegnet, som udviklede sig til et sandt drama, da Hegnet efter at have været bagude 0-2 laver et vildt comeback, og med en sen udligning tvinger kampen ud i forlænget spilletid. Her havde holdet fra nybyggerkvarteret de stærkeste nerver og sendte Nellikevej ud med et goldengoal-mål.

Den anden semifinale stod mellem årets overraskelse fra Ranselvej, der via en bundsolid defensiv var kommet videre fra det indledende pulje samt et teknisk stærkt og målfarligt hold fra Dalen. Den gamle myte om, at et godt forsvar vinder titler og en målfarlig offensiv sælger billetter holdt endnu engang stik, da Ranselvej via en smal 1-0 sejr sikrede sig adgang til den prestigefyldte finale.

I finalen satte Hegnet kniven ind og var kyniske foran målet, mens Ranselvej så ud til at være løbet tør for kræfter. Derfor kunne Hegnet trække sig sejrrigt ud med en 3-1 sejr, der reelt set aldrig rigtig var i fare.
Beboerne på Hegnet kan i dag hvile de ømme ben, og skåle tilfreds over hækken, gå stolt med med rank ryg gennem byen og mon ikke året vejfest på Hegnet også bliver lidt sjovere?!

Tak til alle deltagere, frivillige samt gæster der kiggede forbi et solskinsbeklædt Vendbjerg !

DBU Børneklub

d. 26. november 2022

Læs mere

Oprykningsfest

d. 8. oktober 2022

Læs mere

Gade Cup 2022

d. 19 august 2022

Læs mere

Nyhedsbrev

Vi du have en nyhedsmail, hver gang der sker noget nyt i klubben? Så tilmeld dig herunder.

besoeg-fra-fcm-14