Torsdag d. 9. marts 2023 i Nors hallen

Peter Schmeichel & The Ones

Peter Schmeichel behøver ingen nærmere introduktion. Lige meget hvor i verden du eller han er!

Dog er det de færreste, der ved, at han altid har haft en stor og intens interesse for, viden om og kærlighed til musikken. Både som “almindelig” musikelsker og som udøvende musiker og sanger.

Den udøvende del af det har indtil nu været forbeholdt Peters allernærmeste, men nu er tiden kommet, til at resten af verden får mulighed for at opleve ham i den rolle. Og ikke mindst som historiefortæller. For hvis der er NOGEN, der har historierne, er det Peter Schmeichel!

Denne overraskende udvikling i Peters offentlige virke blev født på et slot nær Skanderborg.

Nogle venner havde lokket – vel nærmest tvunget – Peter hen for at høre Magtens Korridorer på Smukfest i 2017. Magtens Korridorer kendte han ikke meget til i forvejen…

Jeg bliver i Champagnebaren!”, havde været hans første indskydelse. “Jeg skal fandeme ikke hen og høre sådan en flok venstreorienterede hippier…”

Men det skulle han altså.

Næste dag til (sen) morgenmad på føromtalte slot mødte han Niklas Schneidermann og Anders Ramhede fra bandet.

Slottet er nemlig nu mest “bare” et hotel. Dog med himmelsenge på de fineste af værelserne.

Anders og Niklas havde i vanlig triumf fejret sig selv det meste af natten. De var derfor temmelig tømmermændsramte, og genkendte ikke i første omgang den flinke mand, der nu frisk og veludhvilet efter en god nats søvn i himmelsengen med stor entusiasme og begejstring besang deres orkesters fortræffeligheder!

peter-schmeichel-og-the-ones-3

Starten på vores venskab

Dér på slottet startede et venskab, som siden da – over en del snak, spillen, løgn, pral flødeboller og Champagne – har udviklet sig til det, som hele verden nu får lov til at opleve som Peter Schmeichel & The Ones.

Hvad kan du forvente?

Sæt dig på en rar stol ved salens bedste bord i det bedste selskab, du kan forestille dig, og lad dig underholde og overraske af de historier, du ikke vidste, var de bedste, du en dag kommer til at fortælle dine børn OG dine børnebørn.

Du kan tilmed glæde dig over, at denne smagsmenu af forskellige fortællinger serveres på en spraglet dug af nye versioner af mange af de sange, du ikke vidste, du savnede.

Sange, der i nogle tilfælde lige til fortællingens højreben, mens du i andre tilfælde skal helt op under overliggeren for at fange pointen…

Og ja – spørgsmål og kommentarer fra salen er velkomne 🙂 Og måske kommer der osse et nummer eller to, man kan danse til… 😉

Alt i alt venter en fantastisk aften i byen med en mangfoldighed af musik og forholdsvis forbløffende fortællinger, samt et kig ind i maskinrummet på et af tidens mest usandsynlige og usædvanlige samarbejder mellem eliten fra fodboldens OG rockmusikkens omklædnings- og backstagerum.

Vi glæder os til at se dig og dine derude!

Skriv en besked til Ingrid Ottesen, med hvor mange billetter du skal bruge med spisning. Så sender hun en faktura.