Torsdag d. 9 februar 2023

Overbevisende sejr i Aabybro!

Nors BK´s håndboldherrer skulle atter i ilden i går aftes, og denne gang på udebane mod Aabybro HK.

Aabybro HK, som er placeret sidst i rækken, var åbenlyst blottet for selvtillid. På trods af et fuldt holdkort og det bedste mandskab de kunne stille med, var ”de gule” en for stor mundfuld på dagen.

Værterne har helt sikkert nogle gode spillere, og individuelt er de ikke rækkens dårligste hold, også selv om man siger at tabellen aldrig lyver.

Et karantæne- og sygdomsramt Nors mandskab var nødt til at spille smalt og økonomisere med kræfterne. Og det gjorde de!

Fra kampens start var Nors BK defensivt godt indstillet, og kreative i de offensive aktioner. Der blev spillet med omtanke og is i maven!

Matti Landbo i buret, havde til aftens kamp medbragt en stor portion kvalitet, og han præsterede solidt og sikkert fra start til slut! Flere af deres skytter var allerede inden kampen blevet kortlagt, hvorfor Matti tog sig kærligt og kontant af værternes ”artilleri”.

I første halvleg var det Anders Iversen Sørensen, Mikkel Sand og Thomas Schmidt, som oftest agerede skarprettere. Effektiviteten var høj, hvilket skyldtes stor koncentration i afslutningerne. Konsekvensen blev den, at hjemmeholdets førstekeeper (som ofte volder mange hold problemer) måtte lade sig udskifte. Der var simpelthen gået ”hul” på ham!

Ved halvleg var ”de gule” i front med 16-11, og i pausen var der kun ganske få justeringer at tilføje.

I anden halvlegs første 15 min. var Nors BK forsat spilstyrende og dikterede kampen, men træfsikkerheden udeblev på forunderlig vis. Drengene måtte rebe sejlene og fik justeret til, så boldene igen begyndte at havne inde bag en godt kæmpende Aabybro keeper.

Matti Landbo, Thomas Schmidt og Kasper Gravesen var de toneangivende i anden halvleg, men alle spillere bidrog med flotte aktioner!

Offensivt blev der spillet opfindsomt, hvor Kasper Gravesen spillede stort, og kun flere store redninger fra Aabybro keeperen forhindrede værterne i en endnu større afklapsning.

Defensivt var det især Mikkel Sand og Rasmus Christensen, som var en sand fornøjelse at følge, men også Anders Iversen Sørensen var giftig. Han ”stjal” flere bolde i bedste Domagoj Duvnjak stil og var generelt god til at stresse sine modspillere.

Aabybro scorede kun 14 mål i åbent spil, og det skyldtes primært en kollektiv parathed hvor alle sloges for hinanden, og så selvfølgelig Matti Landbo i ”æsken”!

Allerede på søndag skal ”de gule” i kamp igen. Og denne gang står lokalrivalerne klar i Sennels, som vil gøre ALT for at få revanche. Vi glæder os allerede, og kan næsten ikke vente!

Kampen i tal:

Aabybro HK – Nors BK
19 – 28
(11 – 16)
Thomas Schmidt, 8
Mikkel Sand, 7
Anders Iversen Sørensen, 4
Kasper Gravesen, 3
Kasper Jonasen, 3
Martin Ø. Andersen, 1
René Riis, 1
Rasmus Christensen, 1

Matti Landbo, 47%! Kampens spiller!