Tirsdag d. 7 marts 2023

Nors håndboldherrers cheftræner tager endnu et år i spidsen!

Nors Boldklub er meget glade og stolte over, at Anders har valgt at tage endnu et år i spidsen for vores håndboldherrer og kommende U17 drenge. Ingen tvivl om at vores spillere, såvel unge som gamle, er kommet ind under huden på Anders, og han er meget vellidt blandt dem.

Anders bibringer ekstrem stor håndboldviden, strategi og engagement, som passer godt til Nors Boldklub. Anders har været træner for vores Herresenior siden 2021, og sidste år fik han ligeledes ansvaret for U15 drengene, et mix som vi i klubben, og især spillerne på både senior- og drengeholdet, har nydt godt af. Der har været fællestræning, hvor de unge har fået tips og tricks af de ”gamle”, og de gamle har fået nogle driftige og energiske unge med til træningen.

Anders’ tilgang til spillerne sætter klubbens bestyrelse stor pris på, og vi er slet ikke i tvivl om, at det medvirker til den gode trivsel på holdene, hvor der er plads til alle!

”Jeg er faldet utrolig godt til i Nors BK, hvor spillere og bestyrelse gør det nemt for nyankommne at integrere sig! Sportsligt synes jeg også at holdene har flyttet sig i den rigtige retning. Det ser faktisk ganske fornuftigt ud, må jeg indrømme.

Fokus er på udviklingen af spilleren og spillet, og resultatet sekundært. IKKE sagt, at vi ikke spiller for at vinde, for det gør vi ALTID! NBK er desuden en ”social” håndboldklub, hvor flere frivillige kræfter gør en kæmpe indsats for at holde sammen på tingene. Da klubben ønskede at forlænge vores aftale endnu engang, var jeg ikke i tvivl: Hvis jeg skulle træne hold i endnu en sæson, skulle det være i Nors BK – ellers havde jeg taget et ”sabbatår” fra håndbolden”, slutter Cheftræner Anders Heshe!

Så vi ses til endnu et år med gode håndboldkampe i Nors Hallen 😊

Martin Rotbøll

Nors Boldklub.