Det blev en syret, sjov og sindssyg lørdag i Nors!
Sæsonens sidste kamp for Nors Jyllandsserie-mandskab, blev lørdag afviklet i den gule “fæstning” på Kirkebyvej.
Det var samtidig også en sidste spillerunde, der med sikkerhed ville sende enten Nors eller Nordthy i 3. division.
Det var Hjallerup som stod på menuen for de sultne Nors drenge, som var mere end opsatte på at slutte sæsonen ordentlig af.

Med god opbakning fra publikum og et noget decimeret Hjallerup mandskab, blev første halvleg i den grad op ad bakke for Vendelboerne. Et sprudlende hjemmehold spillede optimistisk, varieret og tempofyldt håndbold, og skånede ikke gæsterne. Sune Brink var ustyrlig og mishandlede sine mange afslutninger ind bag en sagesløs keeper. Matti Landbo havde godt fat i gæsternes skytter og forkælede førnævnte Sune, med flere udkast i verdensklasse!
Forsvaret stod igen fantastisk, flot dirigeret af styrmand Sand, som havde gode arbejdsbetingelser, da henholdsvis Martin Ø. Andersen og Kasper Gravesen, på flot vis, bidrog som “treere”, i fraværet af Rasmus Kristensen.

I den offensive og forudseende del af det defensive arbejde, var Anders Iversen Sørensen, Thomas Juul Schmidt, samt Kasper Jonasen noget af en mundfuld for gæsterne.
Stillingen ved pausen lød på hele 21-10, og kampen derfor allerede afgjort efter 30 min.
Anden halvleg blev en anderledes rodet affære med mange brændte chancer, på en god keeper, som vanligt frister tilværelsen på et af Hjallerups bedre mandskaber.

Ingen grund til at trække referatet i langdrag, de “gule” sluttede sæsonen af med en sikker hjemmesejr på 28-23. Der er store roser til alle mand for en meget disciplineret 1. halvleg. Offensivt kampen igennem var Sune Brink og Mikkel Sand de flittigst scorende, men alle spillere bød ind med flotte mål og gode aktioner.

Umiddelbart efter slutfløjtet, lå Nors BK etter i puljen, men opgøret i Nordthy mellem dem og Nibe HK, var endnu ikke færdigspillet. Og da Nordthy IF fik gummiarme og presset blev for stort, svigtede det ellers formstærke hjemmehold. De fik en “snitter” på hele seks mål, og rapporter fra flere folk på lægterne kunne fortælle om et rådvildt hjemmehold, der prøvede og forsøgte sig med alt. Champagnen måtte tilbage på hylden, men Nordthy kan alligevel være meget tilfredse, efter en flot sæson, for både deres første og andethold.
Nors håndboldafdeling var på vej til afslutningsfest da resultatet tikkede ind, så på trods af absolut nul oprykningsplaner, endte det alligevel sådan. Tabellen lyver aldrig! Nors BK har været det bedst spillende og mest stabile mandskab i puljen, så oprykningen er SÅ velfortjent.

Ved festen var der flere kåringer, som lige skal med her. Men først var der stående ovationer og klapsalver til afgående håndboldformand Karen Johansen, som har ydet en KÆMPE frivillig og yderst værdsat indsats for klubben i mange år.

Årets topscorer blev Mikkel Sand med 54 mål. Heraf flere sikre straffekastmål, som ellers er en udfordrende disciplin for NBK!

Årets spiller blev fortjent Thomas Juul Schmidt. En spiller, der på SÅ mange måder har bidraget ekstraordinært, både på og udenfor banen.

René Riis, har som en del af trænerteamet indført en tradition, årets sovepude. En pris der tilfalder en person, som eks. ofte kommer for sent, og på anden måde gør sig “uheldigt” bemærket. Puden og prisen tog Kasper Gravesen sig kærligt af😂.

Til sidst en kæmpe tak til “holdet” omkring Coach, Karen Johansen, Lars “Plov” Kristensen, René Riis og Martin Ø. Andersen, som alle har ydet en kæmpe indsats og skyld i, at holdet performer og at stemningen måske aldrig har været bedre🤗.